В порту «Південний» вилучили рекордну партію кокаїну

В порту «Південний» вилучили рекордну партію кокаїну

Правоохоронці перекрили незаконне постачання 257 кг кокаїну, вартість якого за цінами чорного ринку становить майже 1 мільярд гривень

Працівниками Департаменту протидії наркозлочинності у співпраці зі Службою безпеки України та Державною прикордонною службою в морському торговельному порту «Південний» вилучено найбільшу партію контрабанди кокаїну за останні роки.

Про це УНН повідомили у Департаменті протидії наркозлочинності Національної поліції України.

Зазначається, що правоохоронці перекрили незаконне постачання 257 кг кокаїну, вартість якого за цінами чорного ринку становить майже 1 мільярд гривень. Такої кількості наркотичного порошку вистачило б на виготовлення більш ніж 1,5 мільйона доз наркотику.

«Цей факт укотре підтверджує, що міжнародні наркосиндикати активно використовують зручне географічне розташування України в своїх корисливих цілях. Як правило, великі партії наркотиків приховуються контрабандистами в спеціально облаштованих схованках контейнерів з експортним вантажем, або маскуються серед товарів і продуктів, які легально завозяться в Україну», - заявив начальник Департаменту протидії наркозлочинності Андрій Кіхтенко.

Повідомляється, що партія кокаїну надійшла з порту Латинської Америки.

Нагадаємо, співробітники Держприкордонслужби України спільно з СБУ та працівниками митниці затримали на Закарпатті громадянина Туреччини, який спробував перевезти партію наркотиків до Угорщини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: