Вінницький суд розгляне справу про привласнення понад 19 млн грн бюджетних коштів

Вінницький суд розгляне справу про привласнення понад 19 млн грн бюджетних коштів
До суду скеровано обвинувальний акт, поки що, щодо чотирьох учасників групи
фото: vn.depo.ua

Досудове розслідування у справі здійснювали слідчі ДБР за оперативного супроводження Управління СБУ

У Вінниці до суду скерували обвинувальний акт щодо чотирьох осіб, яких підозрюють у привласненні бюджетних коштів в особливо великих розмірах.

Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на пресслужбу військової прокуратури Центрального регіону України.

Досудове розслідування у справі здійснювали слідчі ДБР за оперативного супроводження Управління СБУ у Вінницькій області.

За даними військової прокуратури, злочинна група привласнила бюджетні кошти у сумі 19 111 769,1 грн, виділені на будівництво дороги на охоронному периметрі технічної території військової частини, що дислокована у Вінницькій області.

До суду скеровано обвинувальний акт, поки що, щодо чотирьох учасників групи. Її організатора оголошено в розшук, матеріали щодо нього виділено в окреме провадження.

У військовій прокуратурі також зазначають, що нині триває судовий розгляд справи щодо командира частини – полковника ЗСУ, завдяки недбалості якого злочинній групі вдалося привласнити бюджетні кошти. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 7 років. Іншим фігурантам – від 8 до 15 років.

Нагадаємо, в Одесі старшого державного інспектора митного посту затримали під час отримання грошей від імпортерів товарів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: