Зеленський отримав петицію щодо призначення одеського активіста губернатором

Зеленський отримав петицію щодо призначення одеського активіста губернатором

Президенту подали петицію щодо призначення Олега Михайлика керівником Одеської області

Від Президента Володимира Зеленського вимагають призначити одеського активіста Олега Михайлика губернатором області. Про це йдеться в петиції, опублікованої на сайті президента, повідомляє NewsOne.

«Ми, жителі Одещини, втомилися жити в безвладді і хаосі. Тому просимо вас призначити главою Одеської державної адміністрації гідного людини, яким, без сумніву, є Олег Михайлик», - сказано в петиції.

Її автор вважає, що Зеленський повинен прийняти таке рішення для благополуччя області. Щоб петицію в якій підтримується Михайлик розглянули, потрібно зібрати 25 тисяч підписів, проте на даний момент зараз їх кілька десятків.

Сам Олег Михайлик разом з представниками різних політичний сил провів 5 числа спеціальну прес-конференцію. На ній вимагали від Зеленського вибрати керівника області з представників «нових лиц».

Ще до проведення акції в ЗМІ з'явилася інформація про те, що на акцію збирають «масовку» за 500 гривень. Відповідні скріншоти опублікували ряд ЗМІ.

При цьому відомий блоггер Стас Домбровський звинуватив активістів у роботі на одного з найбільших забудовників Одеси та заявив, що нечисленна група людей не може говорити від імені всіх одеситів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: