Красуні у спідницях на вулицях Одеси. Фоторепортаж з жіночого забігу

Красуні у спідницях на вулицях Одеси. Фоторепортаж з жіночого забігу

«Жіночий забіг KISS» відбувся у Парку Шевченка

У Південній Пальмірі відбувся спортивний захід, участь в якому взяли триста одеситок, це забіг у парку Шевченка, який отримав назву KISS. 

У відкритті спортивного свята взяла участь команда одеських черлідерш, після якого провели обов'язкову розминку перед бігом для учасниць. І хоча сам захід анонсувався тільки для дівчат (яких на момент початку забігу виявилося 281), серед глядачів було чимало представників і чоловічої статі, деяким з них навіть було дозволено пробігти дистанцію.

Спеціально для того, щоб виключити можливі помилки, на кожен номер був встановлений чіп, який дозволив відстежувати місце розташування кожної жінки і швидкість її переміщення.

Також, партнери забігу видали жінкам фірмові спідниці і інші подарунки, а переможниці дісталася корона. На короткій дистанції першою прибігла Юлія Тарасова, яка змогла подолати відстань в два з половиною кілометри за вісім хвилин і двадцять секунд. У 5-кілометровій дистанції переможницею стала Христина Богомягкова, якій вдалося вкластися за часом в сімнадцять хвилин і одну секунду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: