Землетрус на Банковій. Пресконференція Єрмака спровокувала нову хвилю фотожаб

Землетрус на Банковій. Пресконференція Єрмака спровокувала нову хвилю фотожаб
Пресконференція Андрія Єрмака надихнула жартівників в Інтернеті

Словосполучення брат Єрмака перетворюється на новий мем в українському сегменті Інтернету

Сьогодні глава Офісу президента провів брифінг, на якому прокоментував останній корупційний скандал за участю свого брата. Однак, його відповіді лише спровокували появу нових фотожаб.

Нагадаємо, скандальні відеоролики від «слуги народу» Гео Лероса, на яких, ймовірно, брат глави Офісу президента Андрія Єрмака Денис обговорює питання призначення на різні державні посади, вже привертати увагу мережевих гумористів.

Тепер від жартівників з Інтернету дістається і самому Андрію Єрмаку. 

Варто зазначити, що глава Офісу президента на сьогоднішньому брифінгу не дуже чітко коментував корупційний скандал.

Нагадаємо, 29 березня, нардеп від «Слуги народу» Гео Лерос виклав відео, на яких брат глави Офісу президента Андрія Єрмака – Денис Єрмак – обговорює питання призначення на різні державні посади.

Відео депутат Лерос виклав у Facebook. Реакція Єрмака не забарилася. «Сьогодні мною будуть подані заяви до СБУ та ДБР щодо розповсюдженого відео з моїм братом Єрмаком Денисом. Я хочу, щоб було проведено всебічне розслідування обставин здійснення цих записів, передусім їх достовірності, всіх фактів, а також хто і на чиє замовлення це робив, як ці записи опинилися у Geo Leros», – написав глава Офісу президента у Facebook.

Як повідомлялось, Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) відкрила справу через корупційний скандал, пов'язаний з головою Офісу президента України Андрієм Єрмаком. Провадження відкрито за фактом можливого зловживання впливом під час призначення осіб на посади до органів державної влади.

Згодом стало відомо, що ДБР порушило справу щодо нардепа Героса, який оприлюднив «плівки Єрмака».

Як відомо, президент Володимир Зеленський не збирається реагувати на скандал з оприлюдненням відеозаписів, на яких брат очільника Офісу президента Андрія Єрмака Денис обговорює призначення на державні посади. 

«Ви хочете, щоб президент реагував на кожен пост у фейсбуці?», - так відповіла речниця Офісу президента Юлія Мендель питанням на питання журналіста «Главкома» про те, чи слід очікувати реакцію на скандальне відео від глави держави.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: