Меломанам на замітку: розклад джазових концертів червня у Caribbean Club Concert Hall

Меломанам на замітку: розклад джазових концертів червня у Caribbean Club Concert Hall

Дозвольте собі розслабитись та відволіктись від буденності літніми вечорами!

Столичний Caribbean Club Concert Hall продовжує серію концертів Live Jazz Monday. Щопонеділка легендарний заклад збирає поціновувачів джазової музики, а кращі джазмени країни дарують гостям затишні вечори в компанії якісної музики. 

У червні київських меломанів запрошують на концерти піаніста та композитора Олексія Боголюбова, актора та музиканта Олексія Яровенка та особливий проект незрячих харківських музикантів «Джаз у темряві».

10 червня  - Джаз у темряві

10 червня в рамках Live Jazz Monday зустрічайте вражаючий унікальний проект -  “Джаз у темряві” . Незрячі музиканти віртуозно та віддано виконують відомі джазові хіти, палко відчувають та створюють власну музику. Піаніст Іван Мохій та вокаліст Генадій Суменков доведуть, що для справжньої музики не існує перепонів, а гості зможуть по-особливому пізнати джаз, слухаючи концерт у темних пов‘язках на очах. Приходьте поринути у глибини ритмів та впустити музику в себе без перешкод!

17 червня - Квартет Олексія Боголюбова

17 червня у Caribbean Club Concert Hall виступить віртуозний Квартет Олексія Боголюбова, знаного українського музиканта та композитора. Олексій створює аранжування для популярних українських та закордонних артистів, а також має колаборації з джазменами з усього світу. У виконанні Квартету Олексія Боголюбова ви почуєте джазові стандарти в оригінальному аранжуванні з сучасним звучанням та авторську джазову музику, доповнену віртуозною імпровізацією. Спеціальним гостем концерту стане юна талановита вокалістка Анна Козаченко. Її вокал прикрасить вечір та додасть вишуканості композиціям. 

24 червня - Блюз-бенд Олексія Яровенка

24 червня Блюз-бенд Олексія Яровенка представить програму авторських композицій Bad Boy Blues. Актор та музикант Олексій Яровенко свій блюз-бенд створив у 2017 році. Колектив почав швидко набирати оберти, та вже за півтора року став одним з трендсетерів українського блюзу. Їх музика – це осучаснені, але цілком витримані в блюзовому стилі твори, в яких є і фанк, і соул, і рок-н-рол.

Дозвольте собі розслабитись та відволіктись від буденності літніми вечорами!

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: