Якісний звук, цікаві виконавці, жива музика – новий проект «Промінь. Живий» на UA: Перший

Якісний звук, цікаві виконавці, жива музика – новий проект «Промінь. Живий» на UA: Перший

Вже цієї суботи, 27 жовтня, о 21:30 в ефірі телеканалу cуспільного мовлення UA: Перший відбудеться прем’єра музичного проекту «Промінь. Живий»

В ефір вийде дванадцять випусків, кожен з яких буде присвячений українському виконавцю або гурту. Телеглядачі почують кавери на відомі пісні та побачать несподівані дуети. Коментуватиме виступи ведучий Суспільного Тімур Мірошниченко.

У «Промінь. Живий» глядачі побачать виступи гуртів Брати Гадюкіни, The ВЙО, 5 vymir, Tik Tu, Jazzforacat, LETAY та інших. Генеральний продюсер розважального напряму суспільного мовлення Руслан Городничий вважає, що творчій команді вдалося відзняти справжні емоції: «Якісний звук, цікаві виконавці, жива музика та, що найголовніше – тут є кайф! Коли ми знімали артистів, було видно, що вони кайфують на сцені, отримують задоволення від того, що роблять та які пісні виконують. І це безпосередньо відчує наш глядач».

Руслан Городничий також впевнений, що «Промінь. Живий» з’явився фактично «всупереч усьому»: »На початку в нас не було нічого: ні техніки, ні світла, ні особливих декорацій. У нас була лише ідея та бажання. Ми вдячні нашим партнерам, студії «Комора», які допомогли нам зі звуком та технічним обладнанням. Зважаючи на недофінансування Суспільного, це була суттєва допомога, завдяки якій вдалося втілити проект».

Нагадаємо, що програма виходила в ефір у 2017 році на радіо. Цього ж року вирішили знімати телевізійну версію «Промінь. Живий», а також адаптувати її для радіо Промінь.

Радіоверсія відрізнятиметься своєю динамікою, а також матиме власні історії про музикантів, відмінні від версії телевізійної.

«Цим проектом ми хотіли показати нашим слухачам, що радіо змінилося. Наразі радіо Промінь – це сучасна радіостанція, яка орієнтується на молодих, прогресивних та активних людей. Але ми особливі тим, що грали українську музику ще до того, як вийшов закон про мовні квоти, і продовжуємо це робити зараз, поєднуючи пісні молодих талантів та відомих виконавців», – коментує виконавчий продюсер радіо Промінь Максим Яковенко.

Дивіться «Промінь. Живий» щосуботи о 21:30 на телеканалі UA: Перший та слухайте розширену радіоверсію програми щосереди о 19:00 на радіо Промінь.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: