«Як українки малювали мультик про Ван Гога»

«Як українки малювали мультик про Ван Гога»

АНОНС

12 квітня, середа, о 12.30 інформаційному агентстві «Главком» (вул. Шовковична, 8/20) прес-конференція на тему: «Як українки малювали мультик про Ван Гога»

Запрошені гості:  Катерина та Тетяна Очередько , сестри художниці, які розкажуть  по свій досвід роботи над першим повнометражним анімаційним фільмом “Loving Vincent” у BreakthruFilmStudio в Гданську, Польща.

"Loving Vincent" – анімаційна стрічка про життя і загадкову смерть легендарного нідерландського художника Вінсента Ван Гога. Фільм вже на стадії створення викликав великий резонанс, адже "Loving Vincent" створений повністю вручну олійними фарбами і відтворює стилістику картин Ван Гога. 

Над створенням фільму в Польщі працювали близько ста європейських художників, здатних малювати в техніці Ван Гога, в тому числі Катерина та Тетяна. За 10 місяців дівчата зробили 2160 кадрів. Під час artis talk вони покажуть свої робочі матеріали.

Довідка. Катерина та Тетяна Очередько - учасниці понад 10 міжнародних виставок та конкурсів у Польщі, Болгарії, Єгипті, США, Італії, Німеччині, Бельгії, Австралії, Китаї. Кураторки та учасниці проекту “ART TWINS”. Їхні роботи є в приватних колекціях країн Європи, США, Єгипті та музейних колекціях в Україні.

 Акредитація: 2535474

#

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: