«#12 днів вистачить»

«#12 днів вистачить»
Світлина з відкритих джерел

13 березня, вівторок, о 14-00 в прес-центрі інформаційного агентства Главком (м. Київ, вул. Шовковична, 8/20) відбудеться прес-конференція на етму «#12 днів вистачить».

Запрошені гості: Тетяна Дурнєва, виконавча директорка Громадського холдингу «ГРУПА ВПЛИВУ»; Олександр Клюжев, аналітик Громадянської мережі ОПОРА, а також  учасники акції «#12 днів вистачить».

Учасники  розкажуть про флешмоб «#12 днів вистачить» та акцію «Невидимі виборці», що відбудеться 19 березня під Верховною Радою перед засіданням Погоджувальної Ради. Мета цих заходів - привернути увагу громадськості й політиків до відсутності права голосу у внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та трудових мігрантів на місцевих виборах.

Також учасники прес-конференції проаналізують останні події та заяви чільних посадовців щодо ролі та місця переселенців в сучасній Україні.

27 березня виповниться рік, як у ВР зареєстровано законопроект №6240 про виборчі права переселенців та трудових мігрантів, а 19 березня 2018 року - остання Погоджувальна рада, коли депутати вирішують, які законопроекти розглядатимуться на пленарному тижні.

12 місяців депутати не спромоглися розглянути законопроект №6240, тому громадські активісти вимагають, щоб політики визначилися за 12 днів, хто для них внутрішні мігранти – лише платники податків, чи все ж таки повноправні громадяни та виборці.

Акредитація за телефоном: (044) 2535474

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: