«Думки і погляди щодо створення Православної Церкви та пріоритети для діяльності наступного Президента» (захід перенесено)

«Думки і погляди щодо створення Православної Церкви та пріоритети для діяльності наступного Президента» (захід перенесено)
Світлина з відкритих джерел

Увага! Прес-конференція перенесена. Нова дата буде повідомлена.

5 лютого 2019, вівторок, об 11:00 в прес-центрі ІА «Главком» відбудеться прес-конференція на тему: «Думки і погляди щодо створення Православної Церкви та пріоритети для діяльності наступного Президента». Запрошені гості: Антон Грушецький, заступник директора Київського Міжнародного Інституту Соціології (КМІС). Протягом 16 - 28 січня 2019 року Київський міжнародний інститут соціології провів всеукраїнське репрезентативне опитування громадської думки. На прес-конференції будуть представлені основні результати проведеного опитування, які стосуються питань конфесійної структури населення (за самоідентифікацією), думок і поглядів населення щодо створення Православної Церкви України і ролі в цьому процесі Президента, топ-пріоритетів для діяльності наступного Президента і побоювань у зв'язку з президентськими виборами. Організатор: КМІС Акредитація: (044) 253 54 74

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: