«АРТ-Плейбек. Разом»

«АРТ-Плейбек. Разом»
Світлина: https://www.facebook.com/artplaybackfest/

29 травня 2019, середа, об 11:00 в прес-центрі ІА «Главком»  (Київ, Шовковична, 8/20) відбудеться пресконференція на тему: «АРТ-Плейбек. Разом».

Запрошені гості: Наталія Вайнілович, організаторка Міжнародного інклюзивного театрального Фестивалю «АРТ-Плейбек. Разом»; Катерина Бова, менеджер програми «Створюємо інноваційний культурний продукт» Українського культурного фонду; Віктор Сербулов, генеральний секретар Всеукраїнської спілки молодіжних організацій «YMCA України», співорганізатор Фестивалю.

Учасники пресконференції розкажуть про Міжнародний інклюзивний театральний Фестиваль «АРТ-Плейбек. Разом», який відбудеться у Києві 7-9 червня 2019 року. Фестиваль відкритий для людей із різних соціальних груп, різного світогляду, віку, національності, гендеру, фізичних та інтелектуальних можливостей, професій тощо. На Фестивалі учасники спробують інтерактивні театральні методики: плейбек-театр, театр пригноблених і документальний театр. Тут немає постановок. Є історії глядачів та актори, які їх тут же грають. Особливий акцент зроблений на темі інклюзії та екології в широкому їх розумінні. З цими темами та театрами учасники будуть знайомитися через спеціальні тренінги, перформанси, інтерактивні заняття з громадськими організаціями.

Акредитація: (044) 253 54 74

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: