Перший в Україні методичний посібник з навчання розмовному івриту

Перший в Україні методичний посібник з навчання розмовному івриту
Світлина з відкритих джерел

1 листопада 2019, п’ятниця, о 14:00 в прес-центрі ІА «Главком» (Шовковична, 8\20) відбудеться презентація першого в Україні методичного посібника з навчання розмовному івриту.

Запрошені гості: Світлана Кузьміна, директор Інституту філології та журналістики Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського; Олена Заславська, виконавчий директор Сіоністської Федерації України, ініціатор і керівник програми "Клуб розмовного івриту "А поговорити?"; Ксенія Єрофеєва, упорядник видання, викладач і модератор клубу розмовного івриту "А поговорити?"

У жовтні 2019 р. виходить друком перший в Україні методичний посібник з навчання розмовному івриту, який став результатом співпраці Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського, Сіоністської федерації України, Асоціації єврейських організацій та общин України (ВААД).

Посібник є узагальненням досвіду Всеукраїнського проекту «Клуб розмовного івриту «А поговорити?!», учасники якого розробили і апробували нову методику навчання івриту. На відміну від традиційного ізраїльського підходу, головну увагу вони приділяють не механічному запам’ятовуванню, а творчому засвоєнню граматичних або словесних конструкцій у спонтанному мовленні. Крім загального обґрунтування своєї концепції, автори дають практичні поради щодо створення унікальної, теплої атмосфери, визначення тематики для обговорення, яка дозволяє включитись у розмову студентам з різним словниковим запасом і різного рівня володіння мовою.

У виданні також представлено кількарічний досвід організації Клубів розмовного івриту «А поговорити?!» в Києві, Чернівцях, Маріуполі з прикладами планів зустрічей, завдань, темами і питаннями, текстами пісень на івриті.

Акредитація: (044) 253 54 74

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: