Анексія Криму уже не працює на рейтинг Путіна – російський опозиціонер

Анексія Криму уже не працює на рейтинг Путіна – російський опозиціонер
Світлина з відкритих джерел

На зниження рейтингу Путіна вплинула пенсійна реформа, згідно з якою в росіян підвищується пенсійний вік. Тема анексії Криму уже не працює на президента РФ. Такі думки висловив російський опозиціонер зі Пскова Василь Краснов під час прес-конференції в прес-центрі «Главком».

У Путіна сьогодні 40-43% справжньої підтримки населенням.

«Тобто, якби він йшов зараз на вибори, то без малювання цифр його рейтингу, Путін реально набере такі відсотки. Проведення пенсійної реформи у вигляді підвищення пенсійного віку сильно вдарило по його рейтингу. Тема анексії Криму уже не працює. Рейтинг Путіна повернувся на рівень до 2013 року», - говорить Краснов.

Але є інші фактори, які також вплинули на зниження рейтингу Путіна.

«Народ сидить дома і нервує. Адже життя не стає кращим у плані особистих доходів. У Росії тільки добре живе Москва, Пітер і кілька міст-мільйонників.  А решта Росії живе в іншій реальності. У провінції низький рівень і якість життя. Є дві Росії – путінська і звичайна. У путінській Росії відкривають нові школи, будуються дороги, і все там гаразд. Адже Путіну показують тільки гарні моменти. А в звичайній Росії все по-іншому. Економіка провалена. І підвищення пенсійного віку цьому яскравий доказ», - продовжує опозиціонер.

Російський опозиціонер також розповів про соціально-економічний стан регіонів.

«Зарплата середня 20 тисяч рублів, це 10 тисяч гривень. І це ще дуже добра зарплата! Але це не дуже висока зарплата, бо життя в Росії – продукти, одяг, побутова хімія - в два рази дорожче, аніж в Україні. Цієї зарплатні вистачає на те, щоб заплатити за послуги ЖКГ, купити їжу і все», - підсумовує Краснов.

Переглянути запис прес-конференції

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: