Наступає період затемнень та ретроградності планет – астрологи

Наступає період затемнень та ретроградності планет – астрологи
Колаж з відкритих джерел

Липень і серпень будуть складними місяцями з точки зору розташування планет. Очікується тріада затемнень, а також Венера, Марс, Меркурій, Плутон будуть ретроградними. Про це розповіли астрологи Олена Осіпенко та Юрій Буянов під час прес-конференції в прес-центрі «Главком».

За словами Олени Осіпенко сонячні та місячні затемнення відбуваються регулярно парами два рази на рік, тобто сонячне-місячне, сонячне-місячне. «а ось потрійні затемнення бувають рідко. Вони приносять в наше життя великі зміни. Їх не варто боятися. Це нормальне фізичне явище», - говорить астролог.

Вона зазначає, часткове сонячне затемнення відбудеться 13 липня. Смуга часткової фази затемнення охопить акваторії Тихого та Індійського океанів, а також території півдня Австралії та Антарктиди.

Повне місячне затемнення очікується 27 липня. А 11 серпня знову наступить часткове сонячне затемнення. Його буде помітно на південному сході Канади, в Гренландії, Ісландії, північному Льодовитому океані, Скандинавії, в Росії та Північній Азії.

«Перед будь-яким затемненям бажано витримати піст, провести цей період у спокійній обстановці, не роблячи активних дій і важливих рішень. Перша гоина після сонячного затемнення – найкращий час для планування заходів на рік, а також практичка сонячного затемнення дає можливість звільнитися від страхів, негативних рис характеру, які гальмують рух життя та заважають розвитку людини», - продовжує Осіпенко.

За словами Юрія Буянова, затемнення Місяця відбуваються під час повного Місяця, коли емоції досягають кульмінації і жадають вивільнення. У період затемнення Місяця можна усунути психосоматичні причини багатьох хвороб, позбутися шкідливих звичок, а також комплексів і слабкостей», - розповідає астролог.

«Якщо ви зустрічаєте свій день народження поблизу дат затемнень – це вказує на те, що протягом року після них у вас можуть бути значні зміни. Ви маєте унікальну можливість змінити своє життя на краще. Приділіть річному плануванню в дні сонячних затемнень, а поті реалізуйте свої наміри в реальному житті», - радить Осіпенко.

З 27 червня по 27 серпня марс проходить у своєму ретроградному русі. «Ретроградність-  це наближення планети до Землі», - пояснює Буянов. А з 26 липня по 19 серпня всі соціальні процеси загальмує ретроградний Меркурій. «Марс пов'язаний з активністю, енергією, ініціативою, рухом до мети. У період ретроградного Марса, якийибуває один раз на два роки, рекомендується пригальмувати свою активність і оцінити свої минулі дії або бездіяльність. Цей період призначений для справ, пов’язаних з ремонтом, реконструкцією, реорганізацією», - зауважує Осіпенко.

З 5 жовтня по 16 листопада Венера пройде в ретроградному русі відносно Землі. «Коли Венера стає ретроградною, гальмуються великі соціальні проекти, спроби отримати прибуток від комерційних угод, які і спроби примирити інших, наштовхуються на обставини непереборної сили. У ці періоди нерозсудливо укладати контракти і розпочинати судові розгляди, міжнародні угоди можуть мати невдалу долю. Несприятливо також купувати предмети розкоші, витвори мистецтва чи робити фінансові вкладення. Партнерські або романтичні стосунки, що почалися в цей період, як правило, не виправдовують надій. І це не найкращий час для весіль. Але цей період дуже сприятливий для відновлення стосунків між людьми», - резюмував Буянов.

Лише з 7 грудня 2018 року наступить сприятливий період для нових справ. І триватиме до 31 грудня цього року.

Переглянути запис прес-конференції

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: