Російський політик пояснив, чому на президентських виборах в РФ Явлінський, Собчак і Навальний не об’єднаються

Російський політик пояснив, чому на президентських виборах в РФ Явлінський, Собчак і Навальний не об’єднаються
Васілій Краснов, російський опозиційний політик, м. Псков, РФ
Світлина - Главком

Амбіції кожного опозиційного кандидата – Явлінського, Собчак, Навального - бажання працювати виключно на себе і бути комерційним проектом заважають опозиціонерам об’єднатися і піти на вибори єдиним фронтом. Таку думку висловив російський опозиційний політик зі Пскова Васілій Краснов під час прес-конференції в прес-центрі Главкома.

Кандидати в президенти РФ від опозиції – Явлінський, Собчак, Навальний - комерційні проекти.

«Собчак – людина амбіціозна, вона пішла на вибори президента для майбутньої своєї успішної реалізації. Зараз вона себе бачить в політиці і дуже хоче відійти від «Дом-2» та ведучої весіль, корпоративів і не бігати в короткій спідниці. Їй хочеться ходити в гарному одязі і з розумним виглядом заявляти про дуже серйозні історії. Але це все робота на себе і на свою велику зарплатню. Це дуже її ріднить з Олексієм Навальним. Вони комерційні люди, які працюють на себе через політику» , - говорить Краснов.

На думку російського політика, Явлінський трохи вирізняється від інших опозиційних кандидатів. «Він принаймні розуміється точно на деяких речах. Але в нього втрачений контакт з молоддю.

«Але якщо узагальнити, то їх всіх можна порівняти з виробництвом майонезу. Ось є відро майонезу. Його розілляли по різним баночка, пакетикам, тюбикам, і наклеїли різні етикетки. Люди товар  купують. Хтось хвалить, хтось ні, комусь він солодкий, комусь кисліший. Але ж по суті майонез – з одного й того ж відра! Просто різні етикетки», - говорить Краснов.

Він переконаний, що амбіції кожного кандидата, бажання працювати виключно на себе і бути комерційним проектом заважають опозиціонерам об’єднатися і піти на вибори єдиним фронтом.

Пропонуємо також переглянути запис прес-конференції:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: