«Карпати» не заплатили зарплати легіонерові. Той пробачати не збирається

«Карпати» не заплатили зарплати легіонерові. Той пробачати не збирається
Тім Голл хоче, щоб «Карпати» до нього ставилися так, як ставився до своїх обов'язків він
Фото - ФК «Карпати»

Тім Голл вже розірвав співпрацю з львів’янами

Люксембурзький екс-оборонець львівських «Карпат» Тім Голл розповів, чому він пішов з українського клубу.

«Не хочу розповідати про конкретні причини рішення покинути «Карпати», бо вдячний клубу за можливість, яку він мені надав. В Україні і без того всі знають, в якій ситуації перебуває команда. Все інше – приватна інформація моїх стосунків з клубом.

Можу тільки сказати, що ми не досягли згоди. У мене були деякі умови в ситуації, що склалася, а вони це не прийняли. Я порадився з агентом і адвокатом, після чого вирішив не повертатися. Зараз думаю тільки про пошук клубу, а не про борги по зарплаті. Подивимося, можливо, ми вирішимо це питання спокійно, а, можливо, і ні. Це вже не залежить від мене.

Я не можу просто пробачити свою зарплату, яку чесно відпрацював. Є правила, які потрібно поважати. Як і я поважав вимоги до мене за контрактом. Це професійне ставлення і до тренувань, і до матчів. Звичайно, хотілося, щоб і вони виконали свої зобов'язання», - сказав Голл в ефірі програми Yellow на телеканалі «Футбол».

Нагадаємо, що «Карпати» також залишив інший люксембурзький легіонер Марвін Мартінс. А команда так і не вийшла з карантину через те, що в її таборі виявили трьох гравців, інфікованих Covid-19. Правда, керувалися львів’яни результатами тестів з несертифікованої лабораторії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: