Суркіс: У збірній України сидять розумники, які радять, кого ставити, а кого - ні

Суркіс: У збірній України сидять розумники, які радять, кого ставити, а кого - ні
Ігор Суркіс. Фото ФК «Динамо»

Президент «Динамо» не розуміє, навіщо викликати футболістів до збірної, якщо вони там не грають, і хоче поговорити про це з Андрієм Шевченком.

Ігор Суркіс не розуміє, для чого викликати футболістів «Динамо» до збірної України, якщо не давати їм ігрового часу.

Про це заявив сам президент київського клубу після перемоги над «Олександрією», інформує офіційний сайт «Динамо».

«Не розумію, навіщо викликати наших футболістів до збірної України, якщо вони там не грають. Ті ж Сидорчук, Гармаш - найкращі виконавці в Україні. А Циганков і Шепелєв могли допомогти молодіжній збірній», - сказав він.

«Якщо їх викликають для кількості, то наступного разу ми будемо на це реагувати більш жорстко. Зрозумійте, я вкладаю гроші у футбол, а у збірній сидять розумники (я не маю на увазі Андрія Шевченка), які радять, кого ставити, а кого - ні», - додав Суркіс.

За його словами, ті ж Гармаш і Сидорчук летіли шість з половиною годин до Ісландії не для того, щоб їх не випустили, коли команда програвала.

"Невже вони гірші за тих, хто грав? Гарантую, що вони за майстерністю та бійцівськими якостями, бажанням боротися за Батьківщину, сильніші за тих, хто вийшов на футбольне поле. Так, ейфорія після матчу з Туреччиною не пройшла, але для цього є тренерський штаб, який повинен розглянути матч та розуміти, що не потрібно смикати футболістів, які мають достатньо ігрової практики, і перебувають на провідних ролях у такому клубі, як «Динамо», - зауважив він.

«Думаю, ігровий час їм можна було знайти. Кажуть, що проблематично у збірній грають виконавці, які у клубах не мають ігрової практики. А хіба Зінченко її має? Потрібно же з розумом підходити до цього питання. Я би хотів переговорити з Шевченком про це. Якщо гравці не потрібні - не треба», - пояснив Суркіс.

«Такі виконавці з досвідом, як Гармаш чи Сидорчук, повернулися психологічно надломленими, оскільки відчувають, що могли допомогти збірній. Упевнений, вони віддали би всі сили - тим паче, що грали через два дні на третій, і необхідна була ротація. Не хочу нікого критикувати, у тому числі футболістів, які грали, але ми всі відповідаємо за результат збірної, а не лише тренерський штаб та ФФУ», - підсумував президент київського клубу.

Нагадаємо, Ігор Суркіс розповідав, що не спав три ночі, коли не продовжив контракт із Ребровим.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: