Українська хокейна ліга. «Кременчук» взяв реванш у «Білого Барса»

Українська хокейна ліга. «Кременчук» взяв реванш у «Білого Барса»
Програючи 0: 3 гості були в кроці від подвигу тижневої давності
Фото: УХЛ

Команда Олександра Савицького повернулася на другу позицію в чемпіонаті

Програму 30-го туру Української хокейної ліги закрив матч в Кременчуці, де «Білий Барс» програв «Кременчуку» 2:6.

Про це повідомляє прес-служба ліги.

Минулого тижня білоцерківці в вольовому стилі обіграли «Кременчук» на «Айсбергу» з рахунком 5:4. Підопічні Костянтина Буценка і в цьому матчі були близькі до ще однієї сенсації, втім, таки зазнали поразки.

Нулі на табло в поєдинку трималися аж до 24-ї хвилини, поки рахунок у грі не відкрив Кисельов. У другому періоді кременчужани закинули ще двічі в нерівних складах. Спершу господарі відзначилися в меншості завдяки точному удару Всеволод Толстушка, а потім підопічні Олександра Савицького запалили червоне світло за воротами «барсів» в більшості - дубль на рахунку Кисельова.

Програючи 0:3 гості були в кроці від подвигу тижневої давності. «Білий Барс» відіграв дві шайби у суперника за п'ять хвилин - голи забивали Качан і Панов. Вболівальники «Кременчука» почали нервувати, але практично відразу їх заспокоїв Зайцев - 4:2.

Підопічні Буценка спробували знову повернутися в гру, але господарі помилок більше не допускали. До фінальної сирени за господарів відзначилися Красільніков і Кривошапкін. 6:2 - кременчужани не без проблем перемогли непоступливих «барсів». П'ять очок (2 + 3) своїй команді приніс форвард Микола Кисельов.

Українська хокейна ліга

Регулярний чемпіонат

«Кременчук» - «Білий Барс» 6:2 (0:0, 3:0, 3:2)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: