Український боксер зганьбився через світлину з росіянином (фото)

Український боксер зганьбився через світлину з росіянином (фото)
«Спорт поза політикою» вкотре ганьбить українських спортсменів
фото: Twitter / Ivan Redkach

Вчинок боксера обурив українців

Скандальний український боксер Іван Редкач зганьбився через обійми з росіянином. Спортсмен опублікував фото з колегою з РФ і написав про те, що «спорт поза політикою».

Користувачі мережі бурхливо відреагували на знімок, який Редкач опублікував на своїй сторінці в Twitter.

«Потрібно розділяти спорт і політику. Хоч цей принцип і йде в історію, і слід визнати, що вони нерозлучні, для мене спорт залишається поза політикою, так як старанно працюють спортсмени, а в цьому випадку потом і кров'ю, не один політик так не трудиться....», – написав Редкач.

Українці обурилися вчинком боксера. Вони порадили йому відправитися для міркувань про «спорт поза політикою» в Бучу на Київщині, де рашисти вбивали і гвалтували дітей і дорослих.

«Осел якийсь, понад сто днів повномасштабної війни проти РФ, розповідає що спорт поза політикою... А податки, які вони платять в казну, за які роблять снаряди знищують людей, теж поза політикою?», – написав один з обурених користувачів мережі.

Тим часом легендарний американський боксер Майк Тайсон поділився своєю думкою щодо масштабної військової агресії Росії проти України, а також оцінив активну участь братів Кличків в обороні нашої країни.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: