Вихованця «Карпат» кликав у «Барселону» особисто Ерік Абідаль

Вихованця «Карпат» кликав у «Барселону» особисто Ерік Абідаль
Василь Кравець хотів, щоб каталонці викупили його контракт
Фото - Instagram Василя Кравця

Василь Кравець пояснив, чому відхилив заманливу пропозицію

Оборонець іспанського «Луґо» та збірної України Василь Кравець мав пропозицію від «Барселони».

«Був варіант з «Барселоною Б» , – розповів Кравець під час ефіру в Instagram Романа Бебеха. - Говорив з Абідалем, він сказав: «Ми вибрали тебе, оскільки ти маєш клас і потрібний вік, щоб грати за «Барселону В», якщо здорові Альба і ще один лівий оборонець. Якщо хтось із них зламається, то будеш грати за першу команду.

Мене планували взяти в оренду на рік, але я не хотів бути використаним. Якщо я йду в команду, то тільки для того, щоб грати. Але в цій ситуації у мене не було шансів. Вони взяли б пацана в оренду. Українця! Мені пропонували йти в оренду з правом викупу за 5 мільйонів. Це нереально. Сказав Абідалю: «Готовий іти пішки в Барселону, тільки викупіть мене». Вони сказали: «Треба подумати».

Там позиція була приблизно такою: мовляв, ми – «Барселона», і все. У нас 50 осіб на одне місце, але ми вибрали тебе. Ну, відповідаю, викупіть мене. Їм треба було заплатити 5 мільйонів євро. «Леґанес» купив мене десь за 2-2,5 мільйони. Що для «Барселони» 5 мільйонів?

Я спілкувався з хлопцями з «Леґанеса», які грали в «Барселоні В». Всі сказали, що краще не йти. Якщо будеш тренуватися з першою командою, до тебе будуть ставитися, як до фішки. Там тренування 40 хвилин, за цей час ти зробиш один ривок, або раз торкнешся м'яча. Я це почув і вирішив, що не маю бажання туди йти».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: