Tesla допомагатиме боротися з коронавірусом

Tesla допомагатиме боротися з коронавірусом
Фабрика Tesla

Глава компанії Ілон Маск запропонував виготовляти на заводах Tesla апарати штучної вентиляції легенів

Глава Tesla Ілон Маск заявив, що заводи компанії можуть розпочати виробництво апаратів для штучної вентиляції легенів, якщо виникне така необхідність. Про це Маск написав на своїй сторінці у Twitter.

«Ми готові виробляти апарати штучної вентиляції легенів, якщо спостерігатиметься їх нестача», – зазначив керівник Tesla. Так він відповів одному з підписників на прохання переобладнати фабрику Tesla для виготовлення апаратів для вентиляції.

Маск також додав, що Tesla виготовляє автомобілі зі складними системами, SpaceX робить космічні апарати із системами життєзабезпечення, тому апарати для штучної вентиляції не є складними у виробництві, але не можуть бути вироблені миттєво.

Раніше Маск закликав співробітників не боятися і пообіцяв подати особистий приклад. Влада округу обмірковує можливість застосування санкцій і закрити фабрику примусово.

У понеділок ввечері Маск не підкорився наказу округу Аламеда припинити роботу другорядних підприємств до 7 квітня, щоб сповільнити поширення COVID-19. Згідно з документом, автомобілі не належать до числа життєво необхідних товарів, на відміну від продуктів харчування, бензину або медикаментів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: