Названо найбільш потужний в світі смартфон

Названо найбільш потужний в світі смартфон

Флагманський девайс Xiaomi отримав в тестуванні продуктивності 593 тисячі балів

Найпродуктивнішим смартфоном в світі був названий Xiaomi Mi 10 Pro. Про це повідомляється в звіті на сайті бенчмарка AnTuTu за квітень 2020 року.

Флагманський девайс Xiaomi отримав в тестуванні продуктивності AnTuTu 593 тисячі балів. На другому місці розташувався OnePlus 8 Pro, який набрав 582 тисячі балів. На третій позиції розмістився інший телефон Xiaomi: Mi 10 отримав 580 тисяч очок. У топ-10 також присутні флагмани Samsung і Asus. Найбільше смартфонів в рейтингу - чотири - представляють Samsung.

Автори рейтингу помітили, що Mi 10 Pro має чіп Snapdragon 865, вісім гігабайт оперативної пам'яті стандарту LPDDR5 і 256 гігабайт вбудованої пам'яті UFS3.0. На задній панелі апарату знаходиться камера з основним сенсором на 100 мегапікселів, гаджет має акумулятор ємністю 4500 міліампер-годин з підтримкою швидкої зарядки потужністю 50 ват.

AnTuTu підкреслив, що Xiaomi позбавила домінування Samsung, чиї апарати очолювали рейтинг в березні. За словами представників бенчмарки все апаратні конфігурації смартфонів Xiaomi досягли найвищого рівня.

Лінійка смартфонів Xiaomi Mi 10 була представлена в середині лютого. Топовий апарат серії Mi 10 Pro отримав 6,67-дюймовий дисплей Super AMOLED з частотою оновлення 90 герц, чіп Snapdragon 865, до 12 гігабайт оперативної і до 256 гігабайт вбудованої пам'яті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: