Samsung презентувала нові бездротові навушники

Samsung презентувала нові бездротові навушники
Samsung AKG N400

Компанія випустила нові бездротові навушники з шумозаглушенням

Корейська Samsung представила нові бездротові навушники AKG N400. Серед особливостей девайса – функція шумозаглушення та водонепроникність (їх можна занурити в воду на 30 хвилин).

Серед іншого — підтримка таких функцій, як Ambient Aware і TalkThru, які пропускають навколишній звук. Тож у разі необхідності можна звернутися до співрозмовника або оцінити ситуацію на дорозі, не виймаючи вкладиші з вух.

Виробник обіцяє: одного заряду вистачатиме на 12 годин з ввімкнутою функцією шумопоглинання. Якщо це правда, AKG N400 матимуть найкращий час автономної роботи серед бездротових конкурентів.

Samsung AKG N400Samsung AKG N400

Швидка зарядка і бездротова зарядка Qi підтримуються чохлом. Всього 10 хвилин швидкої зарядки забезпечує одну годину ігрового часу.

Управління аксесуаром здійснюється за допомогою сенсорних панелей на корпусі. Гарнітура підтримує роботу з голосовими помічниками Siri, Bixby і Google Assistant.

Навушники можна придбати у синьому, чорномі і сріблястому кольорах за ціною $187. Але коли вони з’являться на глобальному ринку, невідомо.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: