В Україні дебютував новий смартфон Huawei

В Україні дебютував новий смартфон Huawei
Huawei P40 Lite

Huawei представила в Україні новий смартфон - P40 Lite

Китайська Huawei презентувала в Україні новий смартфон – P40 Lite. Новинка отримала потужну батарею та інноваційну камеру.

Екран Huawei P40 Lite немає вирізів або «чубчика», а фронтальна камера розміщена у верхньому лівому куті дисплея.

Діагональ дисплея становить 6,4 дюйма з роздільною здатністю Full HD+. Співвідношення екрана до корпусу становить 90,6%.

Huawei P40 Lite отримав чотири модулі камери. Основний модуль – це 48-мегапіксельна камера, що підтримує технологію багатокадрового компонування від Huawei. Вона дає змогу робити якісні та яскраві фотографії, поєднуючи різні послідовно зняті кадри.

Також смартфон отримав 8-мегапіксельну камеру з кутом огляду 120 градусів. Також є макрокамера, що може фокусуватися на об’єктах, розташованих на відстані чотири сантиметри. А четвертий модуль з ефектом боке для портретних фото.

Система Quad-камер підтримує режим Super Night Mode для зйомки якісних нічних фотографій без штатива.

Смартфон також підтримує фірмову технологію GPU Turbo, що скорочує затримку, збільшує частоту оновлення кадрів та зменшує споживання енергії.

Ємність батареї Huawei P40 Lite – 4 200 міліампер-годин. Смартфон підтримує технологію надшвидкої зарядки Huawei SuperCharge 40 Вт. Завдяки їй смартфон заряджається до 70% усього за 30 хвилин.

У Huawei P40 Lite попередньо встановлений інтерфейс EMUI10. Темний режим модернізовано відповідно до чутливості людського ока. Також тут покращили розбірливість тексту та підвищили комфорт під час читання.

Huawei P40 Lite з коробки отримав фірмовий магазин додатків Huawei AppGallery, що є частиною нової екосистеми Huawei Mobile Services.

А ось сервіси Google – включаючи магазин додатків Google Play – на пристрої не доступні через санкції США.

Huawei P40 Lite надійде у продаж у чорному, рожевому та зеленому кольорах. Новинка надійде у продаж в Україні 25 березня. До 12 квітня буде діяти спеціальна ціна – 6 999 гривень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: