Ахметов втрачає зв’язок. Бізнесмен продав оператора Vega

Ахметов втрачає зв’язок. Бізнесмен продав оператора Vega
Vega відтепер належить компанії Vodafone Україна
Фото з відкритих джерел

Компанія Vodafone Україна купила провайдера фіксованого зв’язку та інтернету Vega, який належав Рінату Ахметову

Рінат Ахметов частково вийшов із телекомунікаційного бізнесу. Найзаможніший чоловік країни продав компанію Vega, яка є одним з найбільших провайдерів інтернету та фіксованого телефонного зв’язку в Україні.

Новим власником Vega став один із найбільших вітчизняних мобільних операторів Vodafone Україна. Остання раніше належала росіянам. Але у 2019 році її викупила азербайджанська NEQSOL.

Представники Vodafone запевняють, що головна мета поглинання – є подальший розвиток бізнесу в сфері телекомунікацій, зокрема послуг фіксованого зв’язку. При цьому представники нового власника впевнені, що угода не призведе до монополізації чи будь-якого обмеження конкуренції на ринку.

«Вихід на ринок фіксованого зв’язку стане для Vodafone одним із стратегічних пріоритетів у найближчі два роки. Ми плануємо надавати конвергентні послуги, оскільки споживачі хочуть отримувати усі послуги – мобільний зв’язок, мобільний і домашній інтернет, телебачення «з одних рук» з гарантованою якістю і зручним сервісом Vodafone, до якого вже звикли наші клієнти», – прокоментувала угоду Ольга Устинова, генеральний директор Vodafone Україна.

Нагадаємо, що у власності Ахметова лишається найбільший у країні оператор фіксованого зв'язку – «Укртелеком».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: