Названо найпопулярніші сайти в Україні в червні

Названо найпопулярніші сайти в Україні в червні
Google.com.ua лишається найпопулярнішим сайтом в Україні
Фото з відкритих джерел

Які сайти відвідували українці найчастіше у червні 2021 року – рейтинг

Компанія Kantar опублікувала рейтинг найбільш популярних в Україні сайтів за червень 2021 року. Згідно з даними сервісу, минулого місяця українці відпочивали від інтернет-магазинів, але натомість більше часу проводили в Instagram.

Сезон відпусток вплинув на активність інтернет-користувачів, які стали менше відвідувати маркетплейси. Однак до рейтингу популярних сайтів вперше за довгий час повернувся Aliexpress.

Також літо – пора високої активності користувачів в Instagram.com, який наростив охоплення та піднявся на сьому позицію в рейтингу попри загальне зниження інтересу до соціальних мереж.

Дані: KantarДані: Kantar

«Главком» посів 22 місце у рейтингу найпопулярніших сайтів у червні. Також серед лідерів є такі новинні ресурси: «Українська правда», «24 канал», «Bbc.com».

Трійка незмінних лідерів: Google, Youtube, Facebook.

Нагадаємо, статистика Google Пошуку в Україні показує, що за останні 12 місяців кількість запитів українських користувачів зі словом «рецепт» зросла на 29% в порівнянні з аналогічним періодом рік тому.

Також український офіс Google оприлюднив рейтинг найпопулярніших напрямків для відпочинку серед українців за запитами у 2021 році.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: