Епідемія скинула всі маски з Московської церкви в Україні. Відеоблог Айдера Муждабаєва

Епідемія скинула всі маски з Московської церкви в Україні. Відеоблог Айдера Муждабаєва
У Святогірській Свято-Успенській лаврі на Великодню службу зібралися понад 300 людей

«Московські батюшки довели, що зневажають українців»

Журналіст Айдер Муждабаєв поділився своїми думками щодо масових заходів, які на Великдень організував Московський патріархат.

«Біля 130 тисяч свідомих порушників законодавства по всій Україні взяли участь у незаконних масових заходах т.зв. УПЦ МП. Кожного з них, за бажання, можна ідентифікувати та притягнути до відповідальності. Штраф 17 тисяч гривень. Тобто бюджет отримає відразу 2 мільярди 210 мільйонів гривень. Непогано, враховуючи можливу кризу. Ваш вихід, поліціє та суди», - підкреслив журналіст.

Нагадаємо, заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що у випадку, якщо парафіяни, які перебували у храмі найближчим часом захворіють на Covid-19, отцям загрожують різні міри покарання. За словами Геращенка, якщо хтось з прихожан захворіє або помре – це може бути умовний термін, позбавлення волі або штраф.

Як повідомлялось, поліція відкрила кримінальне провадження через порушення карантину в Почаївській Свято-Успенській лаврі Російської православної церкви в Україні на Тернопільщині.

Також поліція також порушила кримінальну справу через недотримання карантину у Святогірській лаврі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: