Політичні бранці Кремля. «Диверсант» Олексій Бессарабов» зустріне черговий день народження у російській в’язниці

Політичні бранці Кремля. «Диверсант» Олексій Бессарабов» зустріне черговий день народження у російській в’язниці
Олексія Бессарабова етапували з окупованого Криму в РФ

Учасники пресконференції розказали про актуальні питання справи Олексія Бессарабова

Сьогодні, 5 грудня, в пресцентрі ІА «Главком» відбувся брифінг «Політичні бранці Кремля. Справа «диверсантів»: Олексій Бессарабов»
Запрошені гості:

  • Михайло Гончар, президент Центру глобалістики «Стратегія ХХІ», головний редактор журналу «Чорноморська безпека»;
  • Павло Лакійчук, керівник військових програм Центру глобалістики «Стратегія ХХІ», член редколегії журналу «Чорноморська безпека».

Учасники пресконференції розказали про актуальні питання справи Олексія Бессарабова, який відзначатиме черговий свій день народження у застінках Кремля.

Напередодні повідомлялося, що омбудсмен України Людмила Денісова вимагає від РФ повідомити, де перебувають двоє українських політв'язнів.

Нагадаємо, наприкінці листопада стало відомо, що «українських диверсантів» Дудку і Бессарабова етапували з окупованого Криму в РФ.

Як відомо, Верховний суд Росії 15 жовтня відхилив скаргу захисту і затвердив вирок Дудці і Бессарабову.

Син Володимира Дудки Ілля заявив, що сподівається тільки на обмін після того, як Верховний суд РФ залишив у силі вирок його батькові.

9 листопада 2016 року в Севастополі затримали співробітників кримського аналітичного центру «Номос» Дмитра Штиблікова і Олексія Бессарабова, а також їхнього близького друга Володимира Дудку. Усіх трьох звинуватили в підготовці диверсій в анексованому Криму на замовлення української розвідки.

Севастопольський міський суд 4 квітня цього року засудив Дудку і Бессарабова до 14 років в’язниці. Суд також призначив кожному штраф.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: