Із купою охорони та без ветеранів. Як Путін на ході побував (відео)

Із купою охорони та без ветеранів. Як Путін на ході побував (відео)
На параді Путін ніс портрет свого батька
скріншот з відео

Президент Росії під час ходи «Безсмертного полку» посміхається, а в той час його вояки вбивають мирних жителів України

Російський диктатор Володимир Путін, через якого загинули тисячі українців, сьогодні взяв участь у ході «Безсмертного полку» у Москві. Відео з президентом Росії опублікували росЗМІ.

На параді Путін ніс портрет свого батька, який був поранений під час Другої світової війни. Диктатор під час ходи посміхався та махав рукою росіянам.

У багатьох учасників «Безсмертного полку» на грудях значки з літерою Z – забороненим у низці країн символом війни в Україні.

Водночас із кадрів видно, що Путін оточений купою охорони. На відео біля російського диктатора не помітно жодного ветерана.

Нагадаємо, сьогодні президент Росії Володимир Путін вкотре підкреслив власний цинізм та дволикість. У мережі з'явилися кадри, де російський диктатор покладає квіти до стел міст-героїв Другої світової війни, серед яких Київ та Одеса.

Він також виступив на параді з нагоди чергової річниці «Великої перемоги». Більшість виступу на параді, присвяченому річниці завершенню бойових дій у Європі в рамках Другої світової війни, Володимир Путін присвятив нинішній війні, яку його режим проводить на території України.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: