На площі Ліверпуль запрацювала «Новорічна пошта»

 На площі Ліверпуль запрацювала «Новорічна пошта»

11 грудня, у Вінниці запрацювала святкова локація – «Новорічна пошта»

Традиційно новорічно-різдвяна локація розташована на площі Ліверпуль.  Тут мешканці та гості міста мають можливість написати вітальну листівку та одразу надіслати своїм рідним, друзям, або навіть Святому Миколаю чи Санта Клаусу. 
Вперше «Новорічна пошта» запрацювала минулого року і стала популярною серед мешканців та гостей міста. Сотні маленьких вінничан та вінничанок відправляли листівки своїм рідним та казковим героям.  
«Розпочала роботу «Новорічна пошта» куди може завітати будь-хто і написати листа Святому Миколаю чи Санта Клаусу, а також привітати своїх рідних. Вітальний листу Укрпошта відправить у будь-який куточок України. Також тут можна буде співати в караоке та подивитися на великому екрані новорічні фільми», - розповів директор департаменту культури Вінницької міської ради Максим Філанчук.

Локація працюватиме щодня з 16:00 до 19:00. Кожній дитині даватимуть безкоштовно одну листівку та одну марку із тематичним написом «Щедрик народився у нас».
Також тут будуть облаштовані тематичні фото-зони, працюватиме новорічне караоке, проводитимуть різноманітні майстер-класи, музичні інтерактиви. А також щодня показуватимуть новорічні фільми просто неба. Цей проект реалізовується спільно з Укрпоштою.
Новинкою цього року на локація «Новорічна пошта» стане написати вітального листа вінничанину у 1919 рік. Зробити  це можна буде 14, 21, 28 грудня 4 січня  о 13:00 та о 15:00 .  
Спеціально до відкриття «Новорічної пошти» погасили святкову марку. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: