У Вінниці відзначили поліцейських, які затримали озброєного чоловіка

 У Вінниці відзначили поліцейських, які затримали озброєного чоловіка

Правоохоронці отримали грошові премії та грамоти

Уміській раді відзначили чотирьох працівників Управління патрульної поліції у Вінницькій області. Вони затримали жителя Хмельниччини, який обкрадав автомобілі вінничан. Під час затримання чоловік стріляв у патрульних з вогнепальної зброї. Завдяки професіоналізму поліцейських ніхто не постраждав. 
Грамоти та грошові премії вручили старшому лейтенанту поліції заступнику командира роти №3 батальйону Юрію Осадчуку, лейтенанту поліції інспектору роти №3 Олегу Боржемському, лейтенанту поліції інспектору роти №3 Артуру Карпенку, лейтенанту поліції інспектор роти №3 Олександру Нідзельському.
Поліцейських привітав міський голова Сергій Моргунов. «Ми сьогодні відзначаємо представників поліції, які 18 жовтня затримали злочинця, ризикуючи життям. Він здійснив у поліцейських два постріли. Слава Богу, що ніхто не постраждав. Співробітники поліції, в результаті оперативних дій, затримали чоловіка. Виявилось, що він обкрадав автомобілі та не є мешканцем міста Вінниці. Фактично, завдяки злагодженим діям поліцейських, небезпечний злочинець був затриманий», - сказав міський голова. 

Нагадаємо, що вночі, 18 жовтня, по проспекту Космонавтів екіпаж патрульних поліцейських помітив підозрілого чоловіка на велосипеді. Патрульні підійшли до нього, щоб провести перевірку. Чоловік почав нервуватись та дістав вогнепальну зброю, направивши її у бік одного з поліцейських. Його напарник схопив затвор, чим запобіг пострілу. 
Підозрюваний вирвався та почав тікати, двічі вистріливши у бік поліцейських.  Інформація про зловмисника була передана усім екіпажам патрульної поліції. Інший екіпаж затримав порушника, ним виявився 51-річний житель Хмельницької області, який раніше був судимим. Під час затримання чоловік викинув пістолет на землю. Внаслідок пострілів ніхто не постраждав.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: