Чоловіка, якого рік шукали за напад на вінничанку, знайшли… в одеській тюрмі

Чоловіка, якого рік шукали за напад на вінничанку, знайшли… в одеській тюрмі

Зловмисника знайшли завдяки результатам судово-біологічних експертиз

Протягом року працівники вінницької поліції розшукували зловмисника, який, погрожуючи кухонним ножем, вчинив розбійний напад на вінничанку у її квартирі.

За допомогою експертизи правоохоронці встановили зловмисника. Виявилось, що більше півроку він відбуває покарання в одеській тюрмі за аналогічний злочин.

10 лютого 2017 року до Вінницького відділу поліції зателефонувала 26-річна вінничанка та повідомила, що близько 9.30 її пограбував невідомий. Через незачинені двері незнайомий чоловік зайшов у її квартиру та, погрожуючи кухонним ножем, забрав гроші, золоті прикраси, мобільний телефон, фотоапарат, відеокамеру, ноутбук та інші побутові речі. Тікаючи, зв’язав жінку скотчем. Все це відбувалось на очах дитини потерпілої.  Жінці вдалося самотужки звільнитися та  викликати поліцію.       

За словами начальника Вінницького відділу поліції Сергія Синявського, поліцейські провели великий обсяг роботи - першочергові слідчі та розшукові заходи з метою встановлення  очевидців злочину, опитали сусідів,  вивчили записи з камер відеоспостереження.

Через кілька місяців викрадені речі оперативники знайшли у столичних ломбардах. Протягом року провели 25 різних експертиз, результати яких  розіслали підрозділам поліції усіх областей для ідентифікації особи.

Особу зловмисника та місце його перебування встановили завдяки результатам судово-біологічних експертиз.

Виявилось, що розшукуваний півроку відбуває покарання в одеській в’язниці за вчинення аналогічного злочину на території  іншої області.

Днями зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло).

За такий злочин йому загрожує до 12 років в’язниці з конфіскацією майна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: