Цими вихідними вінничан будуть годувати крабами та жабами

Цими вихідними вінничан будуть годувати крабами та жабами

Містян запрошують на гастрономічний фестиваль

Уже цієї п’ятниці, 20 квітня,  на вінничан чекає гастрономічний фестиваль «Vinnytsia Food Fest» -  «Спробуй Вінницю на смак». У Центральному парку три дні можна буде скуштувати страви молекулярної кухні, посмакувати крабами в еклерах, жаб’ячими лапками, корн-догами, чебуреками із сиром дорблю, варениками з вінницькими яблуками. А ще на гостей фестивалю чекає великий вибір м’ясних страв, знайдуть для себе також чим поласувати і вегетаріанці. Фестиваль відбудеться за підтримки Вінницької міської ради. 
Протягом трьох днів 20 – 22 квітня у Вінниці відбуватиметься «Vinnytsia Food Fest». У перший день фестиваль розпочне роботу о 15:00 і працюватиме до 22:00. А у вихідні фестиваль працюватиме з 12:00 до 22:00. 
«Міська управлінська команда на чолі з міським головою Сергієм Моргуновим постійно вкладає зусилля для створення нового рівня комфорту проживання у нашому місті. Вінничани сьогодні вимагають і потребують значно вищих підходів до формування міської гастрокультури. Місто стає все більш популярним серед туристів. За останній рік кількість іноземних туристів збільшилася вдвічі. Для нас є головним пріоритетом – створення найкомфортніших умов проживання для вінничан. Я впевнений, що Vinnytsia Food Fest  стане гарним заходом для міста та його гостей»,  - сказав заступник міського голови Владислав Скальський.
Директор департаменту культури Вінницької міської ради Максим Філанчук додав: «Культура споживання тих смаколиків, які пропонуються вінничанам на фестивалі, має бути на високому рівні, і ми докладаємо максимум зусиль, аби донести до споживача, яким чином це має відбуватися. Гастрокультура має гарне поєднання з культурним продуктом, який ми пропонуємо на фестивалі».

У фестивалі візьмуть участь 56 закладів харчування, які готуватимуть вуличну їжу, 20  учасників «street market». Загалом учасників буде втричі більше, ніж минулого разу. Окрім різноманітних смаколиків на відвідувачів очікує й безліч розваг, можна буде швидко одружитися, відвідати beauty-зони, відвідати лаундж-зону та ще багато чого іншого. Працюватиме дві музичні сцени, біля яких відбудуться танцювальні батли. Бажаючі зможуть взяти участь у квесті та виграти політ на повітряній кулі. Буде працювати інклюзивний майданчик.
 
«Нам важливо створити у місті особливу подію, яка зможе дарувати вінничанам та гостям міста незабутні враження. З одного боку ми збираємо півсотні учасників з унікальними стравами, що, безумовно, вражатимуть відвідувачів, з іншого - ми робимо подію для всієї сім’ї. Це буде простір, де кожен зможе знайти розвагу для себе. Міський голова Сергій Моргунов підтримав ідею фестивалю і ми спільно почали працювати над організацією заходу. У міста має бути смак. Ми наситили фестиваль локаціями і подіями, де можна провести цілий день і не хотілося з нього йти», — каже організаторка Vinnytsia Food Fest Світлана Ярова.
Також організатори запросили виступити на головній сцені фестивалю гурт з Америки. Окрім різноманітних страв із м’яса та морепродуктів можна буде спробувати вінницькі вареники з яблуками. Окрім того на фестивалі проводитимуться різноманітні майстер - класи. 
Організатори запрошують усіх відвідати Vinnytsia Food Fest «Спробуй Вінницю на смак», буде багато смаколиків та розваг.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: