Дівчина з Вінниці побореться за корону конкурсу «Міс Українська Канада 2018»

Дівчина з Вінниці побореться за корону конкурсу «Міс Українська Канада 2018»

Вінничанка Ірина Медяна змагається за перемогу в «Міс Українська Канада 2018». Фінал змагань відбудеться 15 липня у Торонто

Як розповів редакція сайту Vinbazar.com батько конкурсантки, відомий у Вінниці продюсер та режисер Василь Медяний, Ірина в минулому році поїхала навчатися до канадського Centennial College. Сьогодні дівчина проходить практику у місцевій компанії. 

Ірині Медяній 22 роки. Навчалася у школі-ліцеї №7. Закінчила Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана. 

У конкурсі приймає участь 16 красунь, які представлять свої таланти, а також власні соціальні проекти, що спрямовані на допомогу Україні. Переможнеця отримає фінансування для реалізації на території України. Головною родзинку конкурсу є дифіле в автентичному українському вбранні. 

Конкурс «Міс Українська Канада», який стартував у вересні 2015 року, продовжує традиції конкурсу краси, започатковані близько 60 років тому. Мета нового проекту – популяризація української культури в Канаді, сприяння просуванню талантів і широке залучення молодих українців, які проживають в країні, до соціальних ініціатив задля допомоги Україні. Важливо наголосити: головним критерієм відбору до «Міс Українська Канада» є не жіноча краса – поняття абстрактне і суб’єктивне, та й сам конкурс відходить від традиційних стандартів подібних змагань. Головна умова до участі дівчат у цьогорічному конкурсі – українське походження і проживання в будь–якій провінції Канади. Щонайперше, у новому проекті відсутні вимоги щодо фізичних параметрів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: