До Вінниці приїхав Патріарх Філарет

До Вінниці приїхав Патріарх Філарет

Патріарх відслужив молебень на закладання наріжного каменю на місці будівництва храму в честь святого Архистратига Михаїла

Сьогодні, 6 жовтня,  на Вінниччину із дводенним візитом  прибув Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет. В рамках робочої поїздки Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет зустрівся з  командуванням та особовим складом  штабу Повітряних Сил ЗСУ.

Святійший Владика освятив бойовий прапор командування Повітряних  Сил ЗСУ та відслужив молебень на закладання наріжного каменю на місці будівництва храму в честь святого Архистратига Михаїла.

Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет звернувся зі словами духовної настанови  до військовослужбовців Повітряних Сил Збройних Сил України, відзначивши їх патріотизм та  нескореність у боротьбі із російською агресією.

Святійший Владика вручив нагороди Української православної церкви: командувачу Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-полковнику Сергію Дроздову - орден Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого ІІІ ступеня та медалі «За жертовність і любов до України» військовослужбовцям  Повітряних Сил ЗСУ.

 На завершення зустрічі Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет,  у супроводі заступника голови облдержадміністрації Олександра Крученюка, командування Повітряних Сил Збройних Сил України та духовенства, поклав квіти  до комплексу «Вшанування пам’яті захисників Вітчизни».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: