Дружина вінницького депутата «приватизувала» набережну Південного Бугу

Дружина вінницького депутата «приватизувала» набережну Південного Бугу
Володимир Барцьось

Жінка придбала п'ять невеликих земельних ділянок для будівництва житлового будинку у мікрорайоні «П'ятничани» у Вінниці

Журналісти проаналізували декларацію депутата Вінницької облради Володимира Барцьося. Про це пише Власно.інфо.

Депутат задекларував своє нерухоме майно у Латвії. Це квартира площею 249,2 квадратних метри, якою Володимир Барцьось володіє разом зі своєю родичкою Ганною Барцьось. Придбана квартира у 2012 році за 2 897 752 гривень.

Ганна Барцьось разом з Максимом Пономарчуком має підприємство «Укрпромпостачсервіс», яке займається сільським господарством. Підприємство зареєстровано у селі Дяківці Літинського району Вінницької області. Максим Пономарчук місцем своєї реєстрації вказав місто Москва. Ганна Барцьось, при реєстрації підприємства «Укрпромпостачсервіс», своїм місцем реєстрації вказала квартиру площею 135,1 квадратних метри, яка знаходиться в Одесі у новобудові напроти дендропарку Перемоги. Ця квартира належить Тетяні Барцьось – дружині Володимира Барцьося. 

Цікаво, що відповідно до держреєстру нерухомості, Тетяна Барцьось у квітні 2017 року придбала п'ять невеликих земельних ділянок для будівництва житлового будинку у мікрорайоні «П'ятничани» у Вінниці. Знаходяться земельні ділянки над самим берегом Південного Бугу, у 50-метровій береговій зоні, де будуватися не дозволено. 

Згідно із Генпланом Вінниці, це місце є зеленою зоною і не передбачає ніякого будівництва. Крім того, ці ділянки не задекларовані. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: