Кікбоксер з Вінниччини переміг на світових змаганнях у Римі

Кікбоксер з Вінниччини переміг на світових змаганнях у Римі

46-річний кікбоксер із Вінниці В'ячеслав Отеранський привіз золото зі світових змагань, що три дні тривали у Римі

На турнір з'їхалися учасники з 22 країн. У підсумку, нашому спортсмену вдалось перемогти угорця, англійця, поляка та німця. Олександр виборов золото у «ветеранській» віковій категорії 35+ та виявився кращим серед спортсменів вагою до 85 кілограмів.

Про це інформує прес-служба Вінницької ОДА, повідомляє «Главком».

Окрім того, 10 листопада у місті Плоцьк (Польща) відбувся відкритий Кубок Європи з козацького двобою та ММА. У змаганнях взяли участь близько 300 спортсменів з 8 країн Європи. Вінниччину та Україну у цих  змаганнях представляли 15 спортсменів з клубу «Гепард» (м. Тульчин), з м. Хмільник та СК «Барс» з м. Бар, які здобули 21 медаль різного ґатунку. Переможцями у розділі ММА стали представники «Гепарду» Ростислав Очеретний (10-12 років), Володимир Бойчук (13-15 років) та Денис Чоботар (16-17 років). 

Чемпіонат світу із гирьового спорту серед ветеранів фінішував у столиці Таджикистану Душанбе. Вінниччину і нашу державу представляв 56-річний Віктор Ліщишин з Гнівані Тиврівського району. Він виступав у ваговій категорії до 68 кг. і показав найкращий результат, здобувши перемогу. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: