Конфлікт у вінницькому гуртожитку закінчився поножовщиною

Конфлікт у вінницькому гуртожитку закінчився поножовщиною

Стали відомі подробиці кривавого конфлікту, що 25 жовтня розгорівся в одному з гуртожитків Вінниці на вул. Київській

Увечері того дня до правоохоронців надійшла інформація від медиків, що у лікарню потрапив пацієнт з ножовим пораненням черевної порожнини. У медзаклад прибула слідчо-оперативна група. Потерпілий, згодом було встановлено, що йому 25 років й він мав судимість, перебував у реанімаційному відділенні. Його стан був критичний. Кілька годин лікарі боролися за його життя, однак врятувати його не вдалося – уночі він помер.

Очевидним було те, що цього молодого подолянина хтось вдарив ножем. Підозрюваного знайшли швидко. Ним був ровесник потерпілого, теж раніше судимий, який мешкав у гуртожитку на вул. Київській. Сам там між цими чоловіками, які були приятелями, й виник конфлікт. Що саме вони не поділили – поки невідомо, це з'ясується під час слідства. 

Виявилося, що потерпілий наприкінці дня завітав у згаданий гуртожиток не для того, щоб випити з приятелем чаю чи кави. Прийшов, аби «розібратися» з ним. Закінчилося це сумно: на кухні один з них схопив ніж та вдарив ним свого «опонента» у живіт.

Як зазначили у відділі комунікації поліції Вінниччини, кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 122 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Підозрюваний – під вартою. Загрожує ж йому до 10 років ув'язнення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: