На Вінниччині лабораторно підтверджено 54 випадки захворювання на коронавірус

На Вінниччині лабораторно підтверджено 54 випадки захворювання на коронавірус

Офіційна інформація про захворюваність на COVID–19 населення Вінницької області

На Вінниччині лабораторно підтверджено 54 випадки захворювання на коронавірус.

Про це сьогодні повідомив голова облдержадміністрації Владислав Скальський під час чергового онлайн-брифінгу.

«Станом на 2 квітня у Вінницькій області зареєстровано 133 підозри на коронавірусну інфекцію. У 75 випадках COVID–19 не виявлено. Однак, станом на ранок сьогоднішнього дня в області лабораторно підтверджено 54 випадки захворювання на коронавірус, в тому числі і в чотирьох дітей. Двоє дітей з м.Вінниці, одна дитина з Чернівецького району, а також діагноз підтвердився в однієї дитини з Гайсинського району», - повідомив Владислав Скальський.

Загалом, станом на ранок 2 квітня в лабораторіях обласного лабораторного Центру МОЗ було протестовано 849 зразків матеріалів.

Пацієнти з лабораторно підтвердженими випадками та з підозрою на COVID–19 перебувають на стаціонарному лікуванні в боксованих палатах під постійним медичним спостереженням. Наразі визначені контактні особи, які самоізольовані та знаходяться під медико-санітарним наглядом.

Лабораторно підтверджені випадки зареєстровані: у м. Вінниці – 42, у Гайсинському районі – 2 випадки, в м. Ладижин - 1, у Вінницькому районі - 2, у Чернівецькому районі - 1, у Жмеринському районі - 2, в Липовецькому районі - 1, у Крижопільському районі – 2, у Хмільницькому районі -1.

«Для проведення досліджень методом полімеразної ланцюгової реакції закуплено та отримано по гуманітарній допомозі 49 наборів діагностичних тест-систем. Наразі у наявності 3900 ПЛР-тестів, які використають для досліджень», - повідомив голова ОДА.

На сьогодні в осередках спалаху коронавірусної інфекції проводиться епідрозслідування.

Як повідомлялося, станом на 10:00 2 квітня в Україні зафіксовано 804 випадки COVID-19, з них 20 летальних, 13 людей одужало.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: