На Вінниччині розпочато проведення операції «Нерест – 2019»

На Вінниччині розпочато проведення операції «Нерест – 2019»

У період з 1 квітня по 30 червня заборонено вилов риби у водоймах області у зв'язку з нерестом

За інформацією Державної екологічної інспекції у Вінницькій області, 7 квітня, під час рейдової перевірки у м.Ладижин спеціалістами відділу державного екологічного нагляду (контролю) тваринного світу та біоресурсів виявлено порушення природоохоронного законодавства.

Громадянином здійснювався вилов водних живих ресурсів у період нересту забороненим знаряддям лову, а саме – «хваткою». Як результат, особу було затримано та складено протокол про адміністративне порушення  за Ч.4 Ст.85 КУпАП.

8 квітня поточного року спеціалістами екологічного нагляду (контролю) природно-заповідного фонду, лісів та рослинного світу в межах м. Бершаді було затримано громадянина, який здійснював незаконний вилов водних живих ресурсів сіткою, що також входить до списку заборонених знарядь лову.

Особою було виловлено рибу виду карась у кількості 5 шт. За вказане порушення на громадянина було складено протокол про адміністративне правопорушення за Ч.4 Ст. 85 КУпАП.  Матеріали щодо даного факту направлено на розгляд  до Бершадського районного суду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: