На Вінниччині СБУ припинила трансляцію заборонених російських телеканалів

На Вінниччині СБУ припинила трансляцію заборонених російських телеканалів

Співробітники Служби безпеки України спільно з Департаментом кіберполіції під процесуальним керівництвом прокуратури припинили протиправну діяльність одного з інтернет-провайдерів Вінницької області

Оперативники спецслужби встановили, що приватне підприємство без відповідної ліцензії Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення надавало своїм абонентам програмну послугу IPTV. Серед телеканалів, що пропонували глядачам, були заборонені для трансляції на території України російські пропагандистські канали, зокрема «Russia Today».

Про це інформує прес-служба СБУ, повідомляє «Главком».

Правоохоронці також задокументували ретрансляцію провайдером низки телевізійних каналів без відповідних угод з власниками авторських і суміжних прав. У результаті їм нанесено збитки у розмірі декількох сотень тисяч гривень.

У межах розпочатого кримінального провадження за ч. 3 ст. 176 Кримінального кодексу України проведено санкціоновані слідчі дії в офісі приватного підприємства та виявлено технічне обладнання, яке, за попередніми висновками експертів, використовувалось для ведення протиправної діяльності.

Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: