На Вінниччині від коронавірусу одужали 216 осіб

На Вінниччині від коронавірусу одужали 216 осіб

Станом на ранок 5 травня на території області зареєстровано 745 підозр на коронавірусну інфекцію

У Вінницькій області від Covid-19 одужали 216 громадян. Про це повідомив голова облдержадміністрації Владислав Скальський.

Разом з тим очільник області зауважив, що зниження рівня захворюваності на коронавірус поки що не спостерігається: «Станом на ранок 5 травня на території області зареєстровано 745 підозр на коронавірусну інфекцію. У 454 випадках виявлений коронавірус, в т. ч. у 28 дітей», - зауважив очільник області.

Владислав Скальський зазначив, що лабораторно підтверджені випадки, зареєстровані у: м. Вінниці - 214, Калинівському – 72, Вінницькому - 26, Тростянецькому – 16, Гайсинському - 13, Погребищенському – 13, Барському – 10, Немирівському – 10, Літинському – 10, Козятинському – 9, Жмеринському - 9, Томашпільському – 9, Тульчинському – 5, Хмільницькому – 5, Ямпільському – 5, Муровано-Куриловецькому – 5, Липовецькому - 5, Оратівському – 3, Чернівецькому - 3, Крижопільському – 3, Тиврівському - 3, м. Могилів-Подільському – 3, Іллінецькому-2, Ладижин - 1.

За словами керівника ОДА всього на даний час, від початку проведення досліджень, в лабораторіях протестовано 8924 зразків матеріалів.

«Для проведення досліджень методом полімеразно-ланцюгової реакції закуплено та отримано по гуманітарній допомозі 310 наборів діагностичних тест-систем. На даний час в лабораторіях обласного лабораторного Центру є в наявності діагностичних тест-систем для дослідження матеріалів методом полімеразної-ланцюгової реакції на 20 000 осіб», – підсумував Владислав Скальський.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: