На Вінниччині знову виявили незаконний вилов риби

На Вінниччині знову виявили незаконний вилов риби

Браконьєрів-рибалок зловили на Вінниччині

У Гайсинському та Тростянецькому районі спеціалісти з екології виявили факт незаконно вилову риби на місцевих водоймах. Відносно порушників склали адміністративні протоколи. Про це йдеться на сайті  Державної екологічної інспекції у Вінницькій області.

«Спеціалістами відділу державного екологічного нагляду (контролю) тваринного світу та біоресурсів Державної екологічної інспекції під час проведення рейдової перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства на водоймах області виявлено порушення правил рибальства на території Гайсинського та Тростянецького районів», – йдеться у повідомленні інспекції.

Так, зокрема, інспектори виявили незаконний вилов риби на Ладижинському водосховищі в районі с. Щурівці Гайсинського району було. Там за допомогою двох сіток чоловік ловив рибу.

Крім того,  на Ладижинському водосховищі річки Південний Буг було виявлено чотирьох порушників, які здійснювали вилов водних живих ресурсів забороненим знаряддям лову, а саме “драчем”.

В Державній екологічній інспекції зазначають, що відносно усіх рибалок-браконьєрів інспектори склали адміністративні протоколи, а матеріали справи по кожному випадку направили до суду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: