Новий вінницький завод, який ще будують, вже шукає працівників

Новий вінницький завод, який ще будують, вже шукає працівників

Роботодавцем оголошено вакансії з середньою заробітною платою 10500 гривень

Вже цього року компанія «UBC group» відкриє у Вінниці один з найбільших в країні заводів з виробництва холодильного обладнання для світових пивних брендів та виробників прохолоджувальних напоїв. 

Майбутній завод з назвою Green Cool, який зараз активно будується на території вінницького Індустріального парку, шукає півтори тисячі нових працівників за різними спеціальностями: зокрема йдеться про електриків, митних декларантів, інженерів холодильного обладнання, операторів баз даних, інженерів-електронщиків, інженерів-технолог, комірників, інженерів та техніків з налаштування холодильного обладнання, тощо.

Як повідомлялося раніше, середня зарплата на вінницькому заводі очікується на рівні 10500 гривень, а першу продукцію в тестовому режимі завод має дати вже навесні 2018 року. На повну потужність підприємство має вийти до 2024 року. Вартість продукції, яку на той момент випускатиме завод, становитиме приблизно півтора мільярди гривень.

Завод з виробництва холодильного обладнання «Грін Кул» – перше підприємство, яке будується на території Вінницького індустріального парку поблизу старого аеропорту, матиме площу близько 20 тис.квадратних метрів і дасть роботу 1500 мешканцям Вінниці. «UBC group» інвестує близько 16 млн. євро у будівництво, яке триватиме до 2020 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: