Перший в цьому році дитячо-юнацький турнір з шахів провели у Вінниці

Перший в цьому році дитячо-юнацький турнір з шахів провели у Вінниці

35 спортсменів прийняли участь у змаганнях

На базі КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» у Креативному просторі «Level 80» провели перший чемпіонат із шахів. Змагання організували відділ з питань молодіжної політики міської ради і Центр підліткових клубів за місцем проживання «VinSmart» за підтримки обласного відділення НОК України.

На старт вийшли 35 спортсменів різної кваліфікації, починаючи від початківців-дошколяриків до досвідчених старшокласників і студентів.

Окремо проходили турніри в двох вікових групах. До того ж, як завжди, визначали кращих серед хлопців і дівчат. Тож дюжину учасників, окрім традиційних медалей і грамот, чекали сюрпризи – смачні торти. Несподіванок не трапилося. Чільні місця посіли володарі найвищих шахових рейтингів, представники клубу «Романтик», за адресою: 600-річчя, 6.

Зокрема, в старшій групі переміг студент педуніверситету Андрій Вічавський, в молодшій – Андрій Бутивський. Серед дівчат золоті нагороди здобули сестри Вікторія і Маргарита Швець.

На урочистому закритті всіх учасників нагородили грамотами, значками, а також спортивною літературою і дисками від обласного відділення НОКУ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: