Першу партію хлору для очищення води доставили у Вінницю з Румунії

Першу партію хлору для очищення води доставили у Вінницю з Румунії

У Вінниці питання з поставками хлору, який потрібний для очищення води вдалося вирішити

Про ситуацію. яка є сьогодні у місті та області, розповів директор Департаменту  житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури ОДА Сергій Волков.

Коментуючи ситуацію, яка виникла з поставками хлору, керівник профільного департаменту зауважив: «Проблема виникла не тільки у Вінницькій області, а й по всій Україні. Йдеться про ті водоканали, які беруть поверхневий водозабір, адже в їх технологічному процесі очищення води використовується рідкий хлор.  У зв’язку з тим, що 15 червня єдине підприємство «ДніпроАзот», яке випускає  хлор, зупинило свою роботу, звичайно, виникли проблеми з поставками даного реактиву по всій Україні. Проте, спільними зусиллями ситуацію вдалося стабілізувати і підприємство відновило роботу». 

Стосовно роботи КП «Вінницький водоканал» Сергій Волков зазначив: «Для забезпечення жителів міста та області водою відповідної якості та стандартів,  на добу використовується близько 800 тонн рідкого хлору.  На даному етапі хлор завозять партіями з Румунії. Першу партію вже отримали цього понеділка – 23 липня. Решту доставлять  протягом тижня, що надасть змогу водоканалу збільшити запаси рідкого хлору». 

Керівник Департаменту також запевнив, що  ситуація щодо забезпечення хлором є  стабільною,  тому жителі міста та області  будуть забезпечені  якісною водою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: