Поблизу Калинівки загинула 18-річна громадянка Білорусі

Поблизу Калинівки загинула 18-річна громадянка Білорусі

Поліція розслідує обставини аварії

На автошляху М-1 сполученням «Виступовичі-Житомир-Могилів-Подільський», 9 березня 2018 року, на заокругленій ділянці об’їздної дороги м. Калинівки сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля «Фолькваген-Пасат», внаслідок якої загинула 18-річна дівчина. Водій автомобіля госпіталізований. 

Іномарка їхала з Республіки  Білорусь в Молдову.

Про це інформує відділ комунікації Національної поліції Вінниччини, повідомляє «Главком».

«За попередньою інформацією, 39-річний водій «Фольксваген-Пасат» не впорався з керуванням, внаслідок чого авто виїхало на роздільний газон та в подальшому перекинулося, зіткнувшись з дорожним відбійником», - повідомляють правоохоронці..

Внаслідок аварії загинула 18-річна дівчина, пасажирка автомобіля. Водія госпіталізовано до реанімаційного відділення Калинівської центральної районної лікарні.

Також зазначається, що в автомобілі перебували ще дві 18-річні пасажирки, які не постраждали. Усі учасники дорожньо-транспортної пригоди – громадяни Білорусі.

Поліція розслідує обставини та причини аварії. На місці події проведені першочергові слідчі дії. 
За фактом ДТП зі смертельними наслідками відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено до 8 років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: