Поліцейські повідомили кількість дітей та підлітків, яких знайшли та повернули рідним

Поліцейські повідомили кількість дітей та підлітків, яких знайшли та повернули рідним

З початку цього року розшукано 208 неповнолітніх, які з різних причин залишили домівки

Зникнення дітей та підлітків – нині не рідкість. Один з останніх випадків днями трапився на Калинівщині. Бабуся повідомила правоохоронців, що її 15-річний онук, що має інвалідність, вранці залишив оселю й не повернувся. У спецшколу, де він навчається, того дня підліток не пішов. 

Працівники поліції з'ясували, що юнак поїхав у Вінницю. Про це повідомили водії. Тож його почали шукати в обласному центрі. Про зниклого хлопчину та його прикмети були поінформовані водії та кондуктори громадського транспорту, таксі тощо.
Десь о пів на третю дня до поліції зателефонував вінницький таксист. Небайдужий чоловік розповів, що схожий за описом підліток попросив підвезти його. До нього зниклий підходив на вул. Келецькій. Туди відразу вирушили поліцейські. За якийсь час «мандрівника» знайшли та повернули рідним.

Як зазначають у відділі комунікації поліції Вінниччини, з початку цього року розшукано 208 неповнолітніх, які з різних причин залишили домівки. Зазвичай, робити такі необдумані вчинки їх спонукають конфлікти в родинах.

Як повідомлялось, нещодавно у Барському районі сталася страшна трагедія: 14-річну дівчину, яку шукали три доби, знайшли мертвою на території недіючого цегельного заводу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: