Поліція Вінниччини визнана кращою по розкриттю злочинів у 2017 році

Поліція Вінниччини визнана кращою по розкриттю злочинів у 2017 році

В Україні відзначили третю річницю створення Національної поліції України

У Вінницькому обласному академічному музично-драматичному театрі ім. Садовського з цієї нагоди керівники міста та області привітали вінницьких поліцейських. Міський голова Сергій Моргунов від імені міської ради вручив поліцейським грамоти, подяки  та цінні подарунки. 
«Три роки тому на вулицях нашого міста з’явився перший патрульний поліцейський. Це три роки випробування, боротьби, поразок і успіхів. Ми це все пережили. За підсумками 2017 року поліція Вінниччини зайняла перше місце по розкриттю злочинів, і за підсумками І півріччя цього року ми не втрачаємо своєї позиції. Це великий труд кожного поліцейського, офіцера та рядового працівника», - сказав начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Юрій Педос.

«Маю велику честь від імені територіальної громади міста Вінниці привітати з річницею створення Національної  поліції – нової поліції в Україні.  Вінниця, вже четвертий рік поспіль визнається найкомфортнішим містом в Україні. І це спільна робота усіх тих, хто має відношення до розвитку та безпеки міста.  Згідно з результатами Всеукраїнського муніципального опитування 67% вінничан оцінюють роботу поліції позитивно, і це один з кращих показників в країні.  Хочу подякувати вам за спільну роботу із Муніципальним ситуаційним центром. Думаю, що ми й далі співпрацюватимемо у такому ключі, адже тільки від нас залежить, в якому місті ми будемо жити. Дякую за вашу роботу і зі святом», - звернувся до поліцейських міський голова Сергій Моргунов. 
«Міліція після Революції Гідності була деморалізована. Це були важкі роки, у суспільства був запит на поліцію. Сьогодні дивлячись у зал - ми бачимо багато молодих обличь. Це нова поліція, яка служить українському народові. Вітаю вас зі святом, бажаю вам здоров’я і мирного неба усім», - привітав правоохоронців голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій. 
Нагадаємо, що Указом Президента України від 4 квітня 2018 року № 97 внесено зміни до Указу від 9 грудня 2015 року № 693 «Про День Національної поліції України» щодо відзначення Дня Національної поліції України щорічно 4 липня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: