Поліція затримала неповнолітніх викрадачів мотоцикла

Поліція затримала неповнолітніх викрадачів мотоцикла

Залишений власником біля магазину транспортний засіб, хлопці вкрали та сховали у яру неподалік села Степанки.

Працівники погребищенської поліції затримали двох 16-річних підлітків, підозрюваних у крадіжці мотоцикла «Мінськ» у місцевого жителя. Про це інформує прес-служба ГУ НП у Вінницькій області, повідомляє «Главком».

4 березня близько 14.00 до Погребищенського відділення поліції звернувся місцевий житель з заявою про викрадення його мотоцикла «Мінськ». 

Як розповів начальник погребищенської поліції Володимир Гавриш, оперативним шляхом протягом кількох  годин поліцейські встановили та затримали підозрюваних у вчиненні цього злочину. Правопорушниками виявились двоє 16-річних товаришів, жителів сусідніх сіл. Хлопці зізнались у вчиненні злочину та показали місце, де сховали мотоцикл.

За словами підлітків, транспортний засіб вони викрали біля місцевого магазина та вирішили покататися. Проїхавши до села Степанки, де мешкає один з хлопців, сховали мотоцикл у яру під гіллям, щоб наступного разу покататися ще. 

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Правопорушникам загрожує до 8 років позбавлення волі. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: